• Особливості організації частування дітей у ДНЗ
Перспективне меню харчування дітей у дошкільному закладі
на зимово-веснянний період
Меню першого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід (г) | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | |||
Сніданок | ||||||||||
Каша вівсяна на згущеному молоці з в.масл. | 200/5 | 11,5 | 14,2 | 38,2 | 318,0 | 200/5 | 11,5 | 14,2 | 38,2 | 318,0 |
Омлет | 60 | 5,9 | 7,1 | 2,7 | 97,8 | 60 | 5,9 | 7,1 | 2,7 | 97,8 |
Какао на згущеному молоці | 180 | 2,7 | 0,4 | 27,7 | 123,2 | 180 | 2,7 | 0,4 | 27,7 | 123,2 |
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Обід | ||||||||||
Щі зі свіжої капусти вегетаріанські | 200 | 2,2 | 4,2 | 11,2 | 89,9 | 200 | 2,2 | 4,2 | 11,2 | 89,9 |
Гуляш курячий | 80 | 11,6 | 16,3 | 4,4 | 208,4 | 80 | 11,6 | 16,3 | 4,4 | 208,4 |
Макаронні вироби варені | 120 | 5,2 | 3,7 | 27,0 | 164,4 | 120 | 5,2 | 3,7 | 27,0 | 164,4 |
Ікра бурякова тушкована | 60 | 0,8 | 2,1 | 5,2 | 39,8 | 60 | 0,8 | 2,1 | 5,2 | 39,8 |
Компот із сушених фруктів в гаряч. стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Масло вершкове | 5 | 3,9 | 37,0 | |||||||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | |||||
Чай з цукром | 100 | 0,1 | 7,5 | 40,0 | ||||||
Вечеря | ||||||||||
Оладки печінкові | 60 | 11,8 | 5,3 | 5,4 | 121,2 | 60 | 11,8 | 5,3 | 5,4 | 121,2 |
Пюре картопляне | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 |
Капуста тушкована | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Рогалик з повидлом | 40 | 2,4 | 1,9 | 20,2 | 108,0 | 40 | 2,4 | 1,9 | 20,2 | 108,0 |
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 67,8 | 70,5 | 252,8 | 1927,9 | 58,2 | 74,5 | 272,5 | 2064,9 | ||
Меню другого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
(г) | Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | ||
Сніданок | ||||||||||
Каша рідка молочна з гречаної крупи | 200 | 9,0 | 14,1 | 38,7 | 320,0 | 200 | 9,0 | 14,1 | 38,7 | 320,0 |
Чай з лимоном | 200/6 | 0,2 | 15,0 | 64,0 | 200/6 | 0,2 | 15,0 | 64,0 | ||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Обід | ||||||||||
Розсольник «Ленінградський» вегетар. | 200 | 3,1 | 4,2 | 14,2 | 104,5 | 200 | 3,1 | 4,2 | 14,2 | 104,5 |
Шницель натуральний січений | 60 | 12,7 | 15,3 | 7,2 | 215,5 | 60 | 12,7 | 15,3 | 7,2 | 215,5 |
Рагу овочеве | 120/3,6 | 2,9 | 5,0 | 14,9 | 170,0 | 120/3,6 | 2,9 | 5,0 | 14,9 | 170,0 |
Компот із сушених фруктів в гаряч. стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Кефір пром. виробництва | 100 | 6,3 | 3,3 | 5,0 | 63,0 | |||||
Вечеря | ||||||||||
Пудинг із кисломолочного сиру | 130 | 37,4 | 16,4 | 35,0 | 370,0 | 130 | 37,4 | 16,4 | 35,0 | 370,0 |
Соус молочний солодкий | 50 | 1,7 | 2,7 | 6,7 | 55,0 | 50 | 1,7 | 2,7 | 6,7 | 55,0 |
Морква припущена | 50 | 1,1 | 2,3 | 3,8 | 40,5 | 50 | 1,1 | 2,3 | 3,8 | 40,5 |
Яблуко, запечене з цукром | 35 | 0,2 | 0,2 | 6,6 | 32,7 | 35 | 0,2 | 0,2 | 6,6 | 32,7 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 77,7 | 68,6 | 225,9 | 1851,8 | 84,0 | 71,9 | 230,9 | 1914,8 | ||
Меню третього дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід (г) | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | |||
Сніданок | ||||||||||
Каша молочна пшоняна з гарбузом і в.мас. | 200/5 | 8,8 | 11,7 | 43,6 | 304,0 | 200/5 | 8,8 | 11,7 | 43,6 | 304,0 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Обід | ||||||||||
Борщ із квасолею вегетаріанський | 200 | 4,8 | 4,4 | 14,2 | 116,0 | 200 | 4,8 | 4,4 | 14,2 | 116,0 |
Печеня по-домашньому | 170 | 16,5 | 19,5 | 22,7 | 350,5 | 170 | 16,5 | 19,5 | 22,7 | 350,5 |
Капуста тушкована | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 |
Компот із сушених фруктів з шипшиною в гарячому стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Кефір пром. виробництва | 100 | 6,3 | 3,3 | 5,0 | 63,0 | |||||
Вечеря | ||||||||||
Сирники | 100 | 33,2 | 13,2 | 24,2 | 288,0 | 100 | 33,2 | 13,2 | 24,2 | 288,0 |
Соус молочний солодкий | 30 | 1,0 | 1,6 | 4,0 | 33,0 | 30 | 1,0 | 1,6 | 4,0 | 33,0 |
Морква припущена | 50 | 1,1 | 2,3 | 3,8 | 40,5 | 50 | 1,1 | 2,3 | 3,8 | 40,5 |
Какао з молоком | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 |
Яблуко, запечене з цукром | 35 | 0,2 | 0,2 | 6,6 | 32,7 | 35 | 0,2 | 0,2 | 6,6 | 32,7 |
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 82,8 | 67,9 | 246,1 | 1848,0 | 89,1 | 71,2 | 251,1 | 1911,0 | ||
Меню четвертого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід (г) | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | |||
Сніданок | ||||||||||
Каша рідка молочна з манної крупи з вершковим маслом | 200/5 | 9,3 | 11,7 | 43,0 | 303,0 | 200/5 | 9,3 | 11,7 | 43,0 | 303,0 |
Какао з молоком | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 |
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Обід | ||||||||||
Щі «Запорізькі» вегетаріанські | 200 | 2,1 | 5,8 | 10,3 | 101,5 | 200 | 2,1 | 5,8 | 10,3 | 101,5 |
Котлета «Особлива» з курятини | 50 | 13,8 | 10,0 | 7,7 | 150,0 | 50 | 13,8 | 10,0 | 7,7 | 150,0 |
Пюре картопляне | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 |
Огірок (консервований без оцту) | 50 | 0,4 | 1,4 | 7,0 | 50 | 0,4 | 1,4 | 7,0 | ||
Компот із сушених фруктів в гаряч. стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 40 | 2,5 | 0,5 | 0,4 | 66,0 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | |||||
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | |||||||
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||||||
Вечеря | ||||||||||
Хек, варений з овочами | 100 | 16,3 | 5,1 | 2,6 | 119,7 | 100 | 16,3 | 5,1 | 2,6 | 119,7 |
Макаронні вироби варені | 120 | 5,2 | 3,7 | 27,0 | 164,4 | 120 | 5,2 | 3,7 | 27,0 | 164,4 |
Ікра буряково-морквяна тушкована | 50 | 0,8 | 1,7 | 5,4 | 37,4 | 50 | 0,8 | 1,7 | 5,4 | 37,4 |
Булка здобна | 55 | 4,4 | 4,5 | 25,2 | 152,0 | 55 | 4,4 | 4,5 | 25,2 | 152,0 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 71,5 | 59,1 | 261,7 | 1796,6 | 74,0 | 64,9 | 289,0 | 1984,9 | ||
Меню п’ятого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід (г) | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | |||
Сніданок | ||||||||||
Суп молочний з макаронними виробами | 200 | 7,3 | 4,7 | 17,1 | 240,0 | 200 | 7,3 | 4,7 | 17,1 | 240,0 |
Омлет | 60 | 5,9 | 7,1 | 2,7 | 97,8 | 60 | 5,9 | 7,1 | 2,7 | 97,8 |
Какао з молоком | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 |
Батон пшеничний | 30 | 2,2 | 0,2 | 14,6 | 72,0 | 30 | 2,2 | 0,2 | 14,6 | 72,0 |
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Обід | ||||||||||
Суп овочевий вегетаріанський | 200 | 1,8 | 3,5 | 11,3 | 85,0 | 200 | 1,8 | 3,5 | 11,3 | 85,0 |
Плов курячий | 50/110 | 19,7 | 22,8 | 24,8 | 383,4 | 50/110 | 19,7 | 22,8 | 24,8 | 383,4 |
Вінегрет (до 15.04.2021) | 50 | 0,7 | 6,0 | 4,5 | 73,2 | 50 | 0,7 | 6,0 | 4,5 | 73,2 |
Компот із сушених фруктів в гаряч. стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Напій лимонний | 150 | 0,2 | 0,0 | 12,6 | 52,3 | |||||
Вечеря | ||||||||||
Котлета рибна | 50 | 12,2 | 6,8 | 8,7 | 123,3 | 50 | 12,2 | 6,8 | 8,7 | 123,3 |
Соус сметанно-томатний | 50 | 1,3 | 2,6 | 3,6 | 42,0 | 50 | 1,3 | 2,6 | 3,6 | 42,0 |
Пюре картопляне | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 |
Капуста тушкована | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Пиріжок з повидлом | 45 | 2,4 | 1,9 | 20,2 | 108,0 | 45 | 2,4 | 1,9 | 20,2 | 108,0 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
ВСЬОГО | 72,4 | 74,9 | 244,2 | 1987,1 | 72,6 | 74,9 | 256,8 | 2039,4 | ||
Меню шостого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід (г) | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | |||
Сніданок | ||||||||||
Каша вівсяна на згущеному молоці з в.масл. | 200/5 | 11,5 | 14,2 | 38,2 | 318,0 | 200/5 | 11,5 | 14,2 | 38,2 | 318,0 |
Яйце варене круто | 40 | 5,1 | 4,6 | 0,3 | 62,8 | 40 | 5,1 | 4,6 | 0,3 | 62,8 |
Какао з молоком | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Обід | ||||||||||
Суп-харчо вегетаріанский | 200 | 1,8 | 2,3 | 12,8 | 102,4 | 200 | 1,8 | 2,3 | 12,8 | 102,4 |
Биточок «Хмельницький» курячий (термообр.) | 50/5 | 18,3 | 6,1 | 7,1 | 122,0 | 50/5 | 18,3 | 6,1 | 7,1 | 122,0 |
Макаронні вироби варені | 120 | 5,2 | 3,7 | 27,0 | 164,4 | 120 | 5,2 | 3,7 | 27,0 | 164,4 |
Огірок (консервований без оцту) | 50 | 0,4 | 1,4 | 7,0 | 50 | 0,4 | 1,4 | 7,0 | ||
Компот із сушених фруктів в гаряч. стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | |||||||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | |||||
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||||||
Вечеря | ||||||||||
Товченики рибні | 105 | 15,9 | 4,6 | 9,6 | 141,6 | 105 | 15,9 | 4,6 | 9,6 | 141,6 |
Пюре картопляне | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 |
Ікра бурякова тушкована | 60 | 0,8 | 2,1 | 5,2 | 39,8 | 60 | 0,8 | 2,1 | 5,2 | 39,8 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Булка здобна | 55 | 4,4 | 4,5 | 25,2 | 152,0 | 55 | 4,4 | 4,5 | 25,2 | 152,0 |
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 82,6 | 58,7 | 265,8 | 1871,6 | 84,5 | 64,4 | 293,0 | 2043,4 | ||
Меню сьомого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
(г) | Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | ||
Сніданок | ||||||||||
Каша рідка молочна з гречаної крупи | 200 | 9,0 | 14,1 | 38,7 | 320,0 | 200 | 9,0 | 14,1 | 38,7 | 320,0 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Обід | ||||||||||
Суп картопляний з макаронними виробами на яловичому бульйоні | 200 | 2,3 | 2,0 | 17,3 | 107,0 | 200 | 2,3 | 2,0 | 17,3 | 107,0 |
Суфле з вареної ялович. з вершк. маслом | 62,5 | 8,9 | 9,7 | 7,2 | 137,3 | 62,5 | 8,9 | 9,7 | 7,2 | 137,3 |
Пюре картопляне | 100 | 2,7 | 3,6 | 16,3 | 107,0 | 100 | 2,7 | 3,6 | 16,3 | 107,0 |
Капуста тушкована | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 |
Компот із сушених фруктів в гаряч. стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Кефір пром. виробництва | 100 | 6,3 | 3,3 | 5,0 | 63,0 | |||||
Вечеря | ||||||||||
Галушки сирні | 120 | 25,8 | 12,0 | 27,0 | 275,0 | 120 | 25,8 | 12,0 | 27,0 | 275,0 |
Морква припущена | 50 | 1,1 | 2,3 | 3,8 | 40,5 | 50 | 1,1 | 2,3 | 3,8 | 40,5 |
Соус молочний солодкий | 50 | 1,7 | 2,7 | 6,7 | 55,0 | 50 | 1,7 | 2,7 | 6,7 | 55,0 |
Печиво галетне промисл. виробництва | 30,0 | 3,4 | 2,4 | 24,8 | 64,0 | 30,0 | 3,4 | 2,4 | 24,8 | 64,0 |
Какао з молоком | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 |
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 72,0 | 63,8 | 268,8 | 1789,1 | 78,3 | 67,1 | 273,8 | 1852,1 | ||
Меню восьмого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
(г) | Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | ||
Сніданок | ||||||||||
Каша рідка молочна з манної крупи з вершковим маслом | 200/5 | 9,3 | 11,7 | 43,0 | 303,0 | 200/5 | 9,3 | 11,7 | 43,0 | 303,0 |
Омлет | 60 | 5,9 | 7,1 | 2,7 | 97,8 | 60 | 5,9 | 7,1 | 2,7 | 97,8 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Обід | ||||||||||
Суп картопляний гороховий вегетаріанський | 200 | 4,5 | 3,7 | 15,6 | 115,0 | 200 | 4,5 | 3,7 | 15,6 | 115,0 |
Голубці лініві з курячим м’ясом | 170 | 16,9 | 17,6 | 16,4 | 280,2 | 170 | 16,9 | 17,6 | 16,4 | 280,2 |
Вінегрет (до 15.04.2021) | 50 | 0,7 | 6,0 | 4,5 | 73,2 | 50 | 0,7 | 6,0 | 4,5 | 73,2 |
Компот із сушених фруктів в гарячому стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 40 | 2,5 | 0,5 | 0,4 | 66,0 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Кефір пром. виробництва | 100 | 6,3 | 3,3 | 5,0 | 63,0 | |||||
Вечеря | ||||||||||
Запіканка сирна з крупою манною | 110 | 15,7 | 9,3 | 13,0 | 216,2 | 110 | 15,7 | 9,3 | 13,0 | 216,2 |
Соус молочний солодкий | 50 | 1,7 | 2,7 | 6,7 | 55,0 | 50 | 1,7 | 2,7 | 6,7 | 55,0 |
Яблуко, запечене з цукром | 35 | 0,2 | 0,2 | 6,6 | 37,4 | 35 | 0,2 | 0,2 | 6,6 | 37,4 |
Морква припущена | 50 | 1,1 | 2,3 | 3,8 | 40,5 | 50 | 1,1 | 2,3 | 3,8 | 40,5 |
Какао з молоком | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 |
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 72,0 | 73,0 | 231,8 | 1851,9 | 78,9 | 76,4 | 236,9 | 1931,4 | ||
Меню дев’ятого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
(г) | Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | ||
Сніданок | ||||||||||
Каша молочна рисова з гарбузом з в.масл. | 200/5 | 6,5 | 11,7 | 43,3 | 306,0 | 200/5 | 6,5 | 11,7 | 43,3 | 306,0 |
Омлет | 60 | 5,9 | 7,1 | 2,7 | 97,8 | 60 | 5,9 | 7,1 | 2,7 | 97,8 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Обід | ||||||||||
Суп картопляний з галушками вегетар. | 200/36 | 5,3 | 4,8 | 20,5 | 142,0 | 200/36 | 5,3 | 4,8 | 20,5 | 142,0 |
Гуляш курячий | 95 | 14,6 | 16,9 | 6,8 | 235,3 | 95 | 14,6 | 16,9 | 6,8 | 235,3 |
Каша пшенична розсипчаста з вер. масл. | 120/5 | 6,1 | 7,1 | 34,0 | 226,0 | 120/5 | 6,1 | 7,1 | 34,0 | 226,0 |
Огірок (консервований без оцту) | 50 | 0,4 | 1,4 | 7,0 | 50 | 0,4 | 1,4 | 7,0 | ||
Компот із сушених фруктів в гарячому стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Чай з цукром | 100 | 0,1 | 7,5 | 40,0 | ||||||
Вечеря | ||||||||||
Риба, тушкована з овочами | 62,5 | 6,6 | 1,9 | 4,0 | 56,8 | 62,5 | 6,6 | 1,9 | 4,0 | 56,8 |
Пюре картопляне | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 |
Ікра бурякова тушкована | 30 | 0,4 | 1,1 | 2,6 | 19,9 | 30 | 0,4 | 1,1 | 2,6 | 19,9 |
Оладки з повидлом | 100/20 | 7,7 | 8,9 | 60,4 | 341,1 | 100/20 | 7,7 | 8,9 | 60,4 | 341,1 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 66,3 | 72,1 | 293,9 | 2099,5 | 66,4 | 72,1 | 301,4 | 2139,5 | ||
Меню десятого дня | ||||||||||
Страва | Садова група загальна | Садова група санаторна | ||||||||
Вихід | Харчова цінність | Вихід (г) | Харчова цінність | |||||||
(г) | Б | Ж | В | К | Б | Ж | В | К | ||
Сніданок | ||||||||||
Каша в’язка вівсяна молочна з морквою, з вершковим маслом | 200/5 | 9,9 | 18,5 | 40,4 | 362,0 | 200/5 | 9,9 | 18,5 | 40,4 | 362,0 |
Какао з молоком | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 | 200 | 6,6 | 4,0 | 35,8 | 154,0 |
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 |
Сир твердий | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 | 5 | 1,5 | 1,6 | 1,5 | 21,9 |
Масло вершкове | 7 | 5,5 | 51,8 | 7 | 5,5 | 51,8 | ||||
Обід | ||||||||||
Борщ український з пампушками вегетар. | 200/50 | 5,6 | 5,5 | 32,2 | 193,4 | 200/50 | 5,6 | 5,5 | 32,2 | 193,4 |
Котлета куряча | 55 | 11,8 | 13,4 | 7,5 | 197,7 | 55 | 11,8 | 13,4 | 7,5 | 197,7 |
Каша гречана з вершковим маслом | 120 | 3,8 | 5,4 | 19,0 | 195,0 | 120 | 3,8 | 5,4 | 19,0 | 195,0 |
Ікра кабачкова (термообробл.) | 50 | 0,9 | 4,3 | 5,8 | 62,7 | 50 | 0,9 | 4,3 | 5,8 | 62,7 |
Компот із сушених фруктів в гаряч. стані | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | 180 | 0,5 | 29,7 | 113,2 | ||
Хліб житній | 30 | 1,9 | 0,4 | 0,3 | 49,5 | 40 | 2,5 | 0,5 | 0,4 | 66,0 |
Хліб пшеничний | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 | 30 | 2,0 | 0,4 | 13,7 | 67,2 |
Підвечірок | ||||||||||
Повидло | 10 | 6,0 | 24,8 | |||||||
Батон пшеничний | 25 | 1,8 | 0,2 | 12,2 | 60,0 | |||||
Напій лимонний | 150 | 0,2 | 0,0 | 12,6 | 52,3 | |||||
Вечеря | ||||||||||
Суфле рибне | 70 | 8,7 | 4,2 | 1,2 | 76,3 | 70 | 8,7 | 4,2 | 1,2 | 76,3 |
Пюре картопляне | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 | 120 | 3,2 | 4,3 | 19,6 | 128,0 |
Капуста тушкована | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 | 55 | 1,1 | 2,7 | 7,4 | 49,6 |
Чай з цукром | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | 200 | 0,2 | 15,0 | 60,0 | ||
Хліб пшеничний | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 | 25 | 1,7 | 0,3 | 11,4 | 56,0 |
ВСЬОГО | 61,1 | 70,6 | 252,7 | 1898,3 | 63,6 | 70,9 | 283,6 | 2051,9 |